Gjesteinnlegg

Hei alle sammen!

Jeg har da fått æren av å skrive et gjesteinnlegg på Sandra og Natalia's blogg, siden de er litt opptatte fortiden. De har nemlig en nyhet som jeg ikke fikk lov til å røpe på dette gjesteinnlegget. Så da må dere bare være tålmodige å følge med når det kommer :) 

Jeg har aldri hatt en blogg før og følger ikke helt med i denne blogg-verdenen, men når tvillingene begynte å blogge så må jeg jo følge med dem. Dere lurer sikkert nå på hvem "jeg-personen" er, og hvem som skriver på bloggen, men det skal dere få vite litt senere. Først skal dere få noen hint :)

Jeg har kjent Borrego-twinsa veldig lenge, dvs. hele livet. Foreldrene våre er veldig gode venner og vi har vært på flere familieturer sammen, blant annet sydentur i fjor til Spania. Jeg har blondt hår og ... neida, jeg skal ikke pine dere lengre :) Mitt navn er Mona Eiléen Eide og er en av de beste venninnene til tvillingene. Jeg går nå i samme klasse som Sandra og Natalia og får med meg mye av det som skjer i hverdagen deres. De er kjempe trivelige jenter å være sammen med og vi finner på mye morsomt sammen. Blant annet var jeg med på den modelljobben som de blogget om tidligere, så om dere leste det innlegget så har dere sett meg også. De bildene som de valgte ut av meg der er BARE grimasebilder, og det sier vell kanskje litt om meg :) 

Jeg tenkte ikke jeg skulle si så mye mer siden jeg er ferdig på jobb nå og skal dra til en venninne.
Slenger med et litt mer seriøst bilde av meg da, så dere ikke tror jeg bare er en tull :) 

Håper dere koser dere i snøværet, for det gjør ikke jeg! 
Ha en fin kveld videre, så skal jeg sørge å få fart på bloggingen til tvillingene :) De er litt slappe til tider.. hysj


  1 kommentarer på "Gjesteinnlegg"

Postet av:
bra innlegg!! å veldig bra blogg !
28.10.2012, 03:32

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:Sandra og Natàlia
Vi er to tvillingjenter på 18 år som bor på Stjørdal. Følg livet vårt som toeggede tvillinger her.

arkiv

  • Oktober 2012

  • kategorier

  • Blogg

  • design

    Designet er laget av Karoline ktu.blogg.no


    hits