Svar på spørsmålsrunden del 1

1. Er dere bestevenner? Ja, vi er bestevenner. Det er på en måte en selvfølge, vi har alltid vært sammen 24/7 og gått i samme klasse siden 1.klasse på barneskolen.

2. Har dere kjæreste? Sandra har kjæreste, mens Natalia er singel. Noen der ute for henne kanskje?

3. Beste minne sammen? Altså, det er umulig å velge ut det aller beste minne vi har sammen. Vi har jo levd oppi hverandre i snart 19 år. Det er alt for mange minner, til å velge ut ett minne. Uansett, vi hadde jo vår første syden-tur med venninnene våre, uten foreldrene våre. Det var jo veldig befriende, og en av våre beste minner sammen.

4. Har dere flere søsken? Ja, vi har en storebror som heter Gabriel. Han er 20 år, og bor i Australia. Vi savner han mye!


Disse turtelduene lever det gode liv i Australia :)

5. Hva er favorittmaten deres? Vi begge elsker taco, som sikkert mange andre. Ellers er vi veldig glad i spaghetti og kjøttdeig. Natalia liker også fiskeboller i hvit sause veldig godt. Vi liker egentlig alt av mat!

6. Hvem er deres beste venner? Vi har mange fantastiske venner som vi er glade i. De vi er mest med er vel: Julie Teigen, Wayra, Mona, Kine og Sunniva. 

7. Hvilken skole/linje går dere på? Vi går 3. klasse på Ole vig videregående skole. Vi begge går studiespesialisering/allmenn, og har gått i samme klasse alle tre årene.

8. Hører rykter om at dere er kristne, er det sant? Ja, det er sant. Vi er vokst opp i en kristen familie, og er personlig kristne. Vi går i en menighet her i Stjørdal, og er aktivt med i ungdommsarbeidet der. 

9. Beskriv en helt vanlig hverdag hos dere: Vi står opp rundt kl 07.00, og er på skolen til kl 08.30. Etter skolen spiser vi middag, gjør lekser og rett på trening. På kvelden blir det ofte litt ekstra lekser, er hos venninner eller tv. Det er hverdags-dagene. 

10. Krangler dere mye? Til at vi er sammen så og si HELE tiden, vil vi si at vi egentlig krangler lite. Når vi først krangler, handler det om klær. Har Sandra kjøpt seg en splitter ny kjole, får Natalia ikke bruke den. MEN, hvis Natalia sniker på seg den alikevell, da kan det bli baluba! Vi har nå blitt flinkere til å kjøpe samme antrekket, denne shortsen kunne vi ikke dele på - derfor ble det to.

11. Hvem er snillest av dere? Haha, det var litt av ett spørsmål! Vil vel si at vi begge er like snill? Eller? Ikke vet vi, haha!

12. Har dere noen gang kranglet så mye til blods? Oi, nei! Det har vi aldri gjort, og det tror jeg aldri i verden kommer til å skje! Huffhuff!

13. Hvem er eldst? Sandra er født 3 minutter før Natalia.

 

Del 2 kommer om ikke så lenge! 

Stor klem fra Sandra & Natalia

 


  6 kommentarer på "Svar på spørsmålsrunden del 1"

Postet av: ▲ Kjersti
fine svar :)
12.10.2012, 17:36
URL: http://kjerstiforever.blogg.no
Postet av: Gina Elena
Så bra svart av dere :-) Dere har en kjempe fin blogg, og noen pene tvillinger!
12.10.2012, 17:37
URL: http://ginaelenak.blogg.no
Postet av: tvillinglivet
Gina Elena: Tusen takk, søta! Så utrolig koselig sagt av deg :)
12.10.2012, 17:50
URL: http://tvillinglivet.blogg.no/
Postet av: tvillinglivet
Kjersti: Tusen takk Kjersti! Så bra :)
12.10.2012, 17:50
URL: http://tvillinglivet.blogg.no/
Postet av: miinemor
Kjempe fine svar ! :-D
12.10.2012, 18:01
URL: http://miinemor.blogg.no
Postet av: tvillinglivet
miinemor: Tusen takk for det :-) Det var bra :D
12.10.2012, 19:24
URL: http://tvillinglivet.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:Sandra og Natàlia
Vi er to tvillingjenter på 18 år som bor på Stjørdal. Følg livet vårt som toeggede tvillinger her.

arkiv

  • Oktober 2012

  • kategorier

  • Blogg

  • design

    Designet er laget av Karoline ktu.blogg.no


    hits